klik voor meer informatie
klik voor meer informatie

Voor bedrijven en particulieren

Mirror of the Soul is er voor iedereen die op zoek is naar balans of wil groeien, zakelijk en privé. Voor bedrijven, werkgevers en HR-managers bied ik zakelijke coaching ter preventie van ziekteverzuim en effectieve re-integratie als gevolg van een burn-out. Daarnaast begeleid ik mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei, door middel van individuele coaching of teamcoaching. Heb je bijvoorbeeld moeite met het maken van keuzes? Ervaar je stress-, of burn-outklachten of kan die ene aangrijpende ervaring je maar niet loslaten? Ik help je graag op weg naar een gelukkiger bestaan. Alle sessies worden op maat samengesteld.

Een perfecte gelegenheid voor uw bedrijf

Mirror of the Soul is gespecialiseerd in zakelijke coaching ter preventie van ziekteverzuim en effectieve re-integratie als gevolg van een burn-out. Daarnaast help ik professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei, door middel van individuele coaching of teamcoaching. Alle sessies worden op maat samengesteld.

Terugdringen ziekteverzuim

Werkstress is beroepsziekte nummer één in ons land. Een enorm probleem, zowel voor werknemers als voor werkgevers. Mirror of the Soul helpt bedrijven en (zorg)instellingen bij het terugdringen van ziekteverzuim. Door middel van effectieve coaching help ik werknemers bij het voorkomen van een burn-out. Dit kan zowel in teamverband als op individueel niveau, afhankelijk van de vraag- of probleemstelling. Daarnaast begeleid ik werknemers bij het snel en effectief herstellen van een burn-out. Met mijn behandelmethodes zijn mensen gemiddeld drie maanden eerder op de been dan bij traditionele methodes.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Haal meer uit je personeel met coaching voor bedrijven, zowel op individueel niveau als op groepsniveau. Mirror of the Soul biedt diverse vormen van coaching. Onder andere gericht op het verbeteren van managementvaardigheden, effectief leiderschap en optimale samenwerking. Met mijn methodes houd ik medewerkers een spiegel voor. Dit zorgt voor nieuwe, waardevolle inzichten. Hoe functioneer je in teamverband? Wat zijn je persoonlijke competenties? Hoe reageer je op situaties en wat is het effect van jouw handelen? Die zelfkennis is de sleutel tot persoonlijke groei en helpt je verder. Als individu en als team.

Teambuilding met paarden

Paardencoaching is het ideale bedrijfsuitje of teamuitje. Paarden leren het team over leiderschap, samenwerking, hiërarchie en communicatie. Behalve leerzaam is Paardencoaching ook ontzettend leuk. Kom in beweging en snuif samen met collega’s de buitenlucht op in de paardenwei. Alle opdrachten doe je gewoon vanaf de grond en niet op de rug van het paard. De teambuildingsdag wordt volledig op maat samengesteld.

Als externe coach help ik werknemers vanuit een onafhankelijke, vertrouwelijke relatie. Dit resulteert in meer openheid en echt gedrag, waardoor we sneller resultaat boeken. Meer weten over de mogelijkheden en voordelen van coaching voor bedrijven? Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Bekijk de mogelijkheden voor u als particulier

Mirror of the Soul is er voor iedereen die op zoek is naar balans of wil groeien, zakelijke en privé. Heb je bijvoorbeeld moeite met het maken van keuzes? Ervaar je stress-, of burn-outklachten of kan die ene aangrijpende ervaring je maar niet loslaten? Kom in contact met je eigen ik, krijg de regie weer terug en geniet!

Op zoek naar balans

Mirror of the Soul is gespecialiseerd in preventie en herstel van een burn-out, door middel van Paardencoaching en/of Voice Dialogue. Beide methodes richten zich op zelfinzicht, als basis voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en de effecten hiervan. Waar komt die vermoeidheid vandaan en die kramp in je schouders? En waarom reageer je zo? Je leert om betere keuzes te maken, voor een optimale balans en meer rust en plezier in je leven.

Paardencoaching

Paardencoaching is een effectieve methode om van een burn-out af te komen. Het herstel van een burn-out duurt vaak lang, maar door paardencoaching komen eventuele knelpunten veel sneller aan de oppervlakte. Je krijgt namelijk direct ‘feedback’ van het paard. Confronterend, maar noodzakelijk om te veranderen of te accepteren dat het goed is. Nieuwe levenslessen zijn een feit en van hieruit kun je verder ‘omhoog’, zodat jij je weer happy voelt.

Voice Dialogue

Ga mee op innerlijke ontdekkingsreis en leer meer kanten van jezelf beter kennen. Voice Dialogue gaat uit van de psychologie van de ‘ikken’, zogenaamde subpersonen. Subpersonen zijn bijvoorbeeld een criticus, perfectionist, drammer, beschermer en pleaser. Deze subpersonen zijn verschillend ontwikkeld en beïnvloeden ons gedrag. Voice Dialogue is een gesprekstechniek op energetisch niveau. Je leert jouw verschillende subpersonen (er)kennen en ervaren, zodat je deze voortaan beter kunt regisseren.

Naast burn-outherstel bied ik hulp bij traumaverwerking (PTTS, PTSD), rouwverwerking, relatieproblemen, verslaving, angsten en depressies, zowel bij volwassenen als bij kinderen.