Voice Dialogue

Voice dialogue, de kunst van het communiceren

“Een van onze sterkste wapens is de dialoog.” – Nelson Mandela

Terug in balans met Voice Dialogue

Voice Dialogue is een methode waarmee je leert om effectiever en bewuster sturing te geven aan je eigen handelen. De methode helpt je om in contact te komen met je innerlijke ‘ikken’. Iedereen heeft diep van binnen bijvoorbeeld een criticus, perfectionist, drammer, beschermer en pleaser in zich. Deze subpersonen zijn niet allemaal even sterk ontwikkeld. Voice Dialogue is een gesprekstechniek op energetisch niveau, waarmee je jouw verschillende subpersonen leert (er)kennen en ervaren.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Door middel van Voice Dialogue creëer je een bewuster ego en meer zelfkennis, waardoor je jouw subpersonen beter kunt sturen. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en de gevolgen hiervan en je ontdekt hoe je dit gedrag kunt ombuigen. Die zelfkennis is goed voor je persoonlijke ontwikkeling en helpt je groeien, zowel privé als zakelijk. Zo wordt Voice Dialogue onder andere ingezet bij relatietherapie. In een werksituatie is Voice Dialogue waardevol voor het verbeteren van managementvaardigheden, effectief leiderschap en succesvol presenteren. Klap je bijvoorbeeld steeds dicht tijdens een presentatie? Met Voice Dialogue ontdek je waar deze reactie vandaan komt, zodat je beter met de situatie leert omgaan.

Burn-out preventie en herstel

Voice Dialogue is een waardevolle methode ter preventie en herstel van een burn-out. Bij een burn-out is er sprake van een disbalans. Je bent de regie over jezelf kwijt, je hebt geen overzicht meer en het (werk)plezier is zoek. Met Voice Dialogue leer je je eigen signalen en grenzen (beter) kennen. Je maakt betere keuzes, voor een optimale balans en meer rust en plezier in je leven.

Is Voice Dialogue iets voor jou of jouw bedrijf? Neem contact op voor een gratis intakegesprek.