Over mij

“ik laat je wel los, maar laat je niet vallen”

Maak kennis met de coach

Gepassioneerd in het herstellen van lichaam en ziel. De balans vinden in het leven en van iedere dag een mooie dag maken. 

Een spiegel voorhouden

Mijn naam is Lenie de Lange. Ik heb ruim twaalf jaar gewerkt als coach in de psychiatrische zorgverlening.

Tijdens mijn werk heb ik veel geleerd over mensen en hun gedrag. Tegelijkertijd zag ik hoe collega’s leden onder de grote werkdruk in de zorg, soms met een burn-out tot gevolg.

Wil ik dit nog wel? Op zoek naar het antwoord op deze vraag, hield ik mezelf een spiegel voor. Of eigenlijk: mijn paard hield mij een spiegel voor. Mijn hele leven heb ik een passie voor paarden. Ik volgde mijn passie en vond het geluk. Voor mezelf en nu ook voor anderen: Sinds 2015 ben ik gecertificeerd Paardencoach. Hiermee help ik jou om (weer) lekker in je vel te zitten.

Body Mind Release

Toen ik door mijn werk in aanraking kwam met de methode van Body Mind Release werd het plaatje voor mij compleet. Ik heb mij volledig ondergedompeld in de leer van de methodes die Body Mind Release hanteert om te komen tot een compleet pakket voor mensen die graag weer de controle over zichzelf en hun eigen dagelijkse ding willen krijgen. 

Gecertificeerd paardencoach

Mijn aanpak richt zich primair op het burn-outpreventie en -herstel. Dit begint met zelfinzicht. Paarden geven ons non-verbale feedback over onze houding, ons gedrag en wie we eigenlijk zijn.  Dit zelfinzicht legt innerlijk blokkades bloot, maar ook kwaliteiten, en leert je om hiermee om te gaan. Dit maakt de weg vrij naar geluk en succes. Ik help andere mensen om dit te bereiken.

Unieke, professionele aanpak

Begin 2018 heb ik eveneens de beroepsopleiding Voice Dialogue en Transformatie Psychologie succesvol afgerond. Mijn jarenlange ervaring in de psychiatrie,  kennis van Body Mind Release, Paardencoaching en Voice Dialogue hebben geresulteerd in een unieke, eigen aanpak. Ik oordeel niet, maar reik handvatten aan, waarmee jij grip krijgt op je eigen emoties, denkpatronen en handelen. Hierdoor ben je in staat om in verschillende situaties het meest effectieve gedrag te ‘kiezen’. En geloof me, dit voelt goed!

Kennismaken? Neem contact op voor meer informatie.