Reviews

Reviews

Bekijk hier de feedback van cliënten

Feedback

paarden coaching

4 april 2018
Mijn ervaring……wist niet wat ik mij erbij voor moest stellen. Wat ik wil bereiken is grenzen aangeven.
Kom daar bij de paarden in de bak terecht, op dat moment zijn er vijf.
Ik begon spontaan de paarden aan te halen, hoewel ik best angst voor paarden heb, voelde het goed, bij 1 paard dacht ik, die spreekt mij aan.
Er komt een ander paard aan die gaat mij aftasten, waar ik mij niet prettig bij voelde, maar liet het gewoon toe. Komt er een ander paard tussen mij en het 1e paard in staan en zorgde ervoor dat het 1e paard weg ging. Oftewel geef je grenzen aan. Daarna komt er een veel kleiner paard aan die mij bleef betasten en aan mijn jas begon te knabbelen, ik liet het toe. Door de coach werd mij gevraagd of ik dit als prettig ervaar en waar mijn grenzen liggen? Uhh grenzen nou ik geloof dat die ver te zoeken zijn. Waarop ik begon te huilen en dacht, dit is dus niet meer wat ik wil. Hier moet ik echt aan gaan werken. Wat een bijzondere ervaring dat Carthago mij dit liet zien.

Een paar dagen na mijn sessie kon ik door deze ervaring een grens aan geven in mijn gezin situatie, en dat is voor mij nieuw maar zeker een fijne ervaring. Zie je graag volgende week coach grtjs Sonja

Sonja Zwinkels